Ritzy

Star Craft 2 heart of the swarm



One word; daaaamn
 
In stores; 2013-03-12

Will and Willow Smith dancing

Let's just say it runs in the family~



Bokrea (Book sale)


 
Var på bokrean igår, tyvärr så fanns det inte så många engelska titlar! Jag hittade däremot två böcker som jag tyckte såg intressanta ut! 
 

Sen har jag även köpt ett par andra böcker de senaste dagarna som jag helt glömt att visa er. 
Did I mention I love books?
 

Hunger Games 2: Catching Fire

New released posters~
 
 

*************************~SPOILER, DON'T READ~*************************
 
 
 
 

Me and my friend discussed the photos and how we felt like they had retouched them too much. But then again, the wedding is a publicity trick to get president Snow off their backs since he's not all to happy about Katniss little trick with the poisonous berries, making them two winners instead of one. The wedding is super hyped by the capitol and thus the dresses and of course the white roses.
A big thanks to Erica for the pictures

Animals <3



Alexander Skarsgård, Eco Sweden

This video is for my international friends from across the sea!

Lancôme Trésor Midnight Rose

 
 
 
 
I think it was last year I won Emma Watsons Valentine's giveaway on Facebook! I won her perfume, nail polish and lipstick from Lancôme (first prize), it got delivered by UPS at my door in a really beautiful box and with a letter from Lancôme~ I felt like a princess, I've never had such expensive makeup and perfumes before.
And I absolutely love the smell of it! I only use it for special occasions ! I guess it's one of those moments you'll never forget.
 
 

Crazy Goats

 
Today are one of those days when you just want to stay under a blanket with a book or some crazy youtube videos. And I found one~

Beautiful Creatures

 
I went to the movies with my friend Ida today, we decided last week that we were going to see Beautiful Creatures, so these last days I've been in my bed reading the book like there was no tomorrow (that's why I haven't posted anything these last days) the book's about 600 pages!
I like to read the book before I see the movie. I don't know what you guys think but I can't read a book after I've seen the movie. Why? Because I see the film in my head when I read the book and it's played in slow-motion plus I also already know how it's going to end.

So I liked the book, felt a bit long at times but it was good!
I'd give it a 4/5

About the movie, well I didn't picture the characters to look like they did, plus they even erased one of the characters from the book... which I didn't like at all. And not to mention they completely changed the look of Ridley. Didn't approve of that at all.

I'd give the movie a 3/5
 

Loot of the day


I went shopping with my mother today. I found the jewelry section and went crazy~
I'm especially found of my necklace, it reminds me a bit of the deathly hallows symbol! But never the less, it's not! It's Libra, Gemini and Aquarius element = Air.
 
Yep it's me on the picture, I'm not a blond anymore, I'm a ginger. I use the brand electric lava by manic panic
/Ritzy 

Taylor Momsen


We've all seen The Grinch, and we remember our little sweetheart Cindy Lou Who. She is played by the actress Taylor Momsen, I know it's just a movie, but what happened to her? Not that I mind it, I love her music and her long hair, but something must have happend. Here's some of her music videos enjoy~



 

Acid Black Cherry

Jag känner mig så efter som hittade bandet nu som först...


OBS!!!! Se inte denna i mörker... det gjorde jag och ångrar det fortfarande. Satan i gatan vad mina ögon svider.

Miss A Jia



Inför sommaren så tänkte jag sy en outfit som jag har varit kär i sen jag såg videon för ungefär ett år sedan. Den outfiten jag tänker sno är Jias vid 1:19, blå jeans, en blåvit randig tröja med något som är lite designad att se ut som strumpebandshållare över magen och så sneakers till det. Varför jag blev kär i tröjan är nog för att den är lite annorlunda, och vad som kanske inte syns om man inte pausar videon så är det papegojor hon har på armarna (mer bestämt en Ara). Jag har alltid älskat sailor stilen, och det känns som att den kommer vara sval och skön i sommar!
Jag upptäckte bandet och Jia med låten "Bad Girl, Good Girl" hon sticker ju lite med sitt rosa hår. Jag saknar mitt rosa hår och funderar starkt på att färga det rosa igen inför sommaren!

Jim Carrey

Jag tror nog att de flesta kan relatera till denna video åtminstone någon gång ;) Jag har lekt med skolans projektor så många gånger att jag har tappat räkningen.

 

Fotografering


Jag och Sara begav oss utåt idag för att Sara skulle knäppa några bilder till ett arbetsprov, så jag tog med mig min kamera och lekte lite jag med.
Har inte fotograferat 'seriöst' på över ett år nu. Det brukar sällan bli några bilder för min del på vintern då jag inte är jätteförtjust att gå ut i kylan längre än absolut nödvändigt.
Så vi gick runt på Medborgarplatsen här i Stockholm varav vi fastnade framför Victoria!
Jag har själv aldrig varit där inne, men en dag så!
Och så blev det självklart en vända inne på pocket shop då jag köpte 'To kill a mockingbird' av Harper Lee!

 

Jennifer Lawrence

 
Jag tycker att det är väldigt uppfriskande att se stjärnor som inte verkar så fulla i sig själva och kan ta saker med en nypa salt och humor. Tror det alltid är viktigt för stjärnor att ha den där glimten i ögat som lyckas hålla folk fängslade länge nog att höra vad dom har att säga.
 
Källa;

LOTR



Riktigt vacker sång som jag snubblade över på youtube, det är en av låtarna ifrån filmen The hobbit!
Jag hittade även denna bild på Andy Serkis och Martin Freemans stolar!
Jag är riktigt sugen på att införskaffa en egen regissörsstol till mitt sminkbord, det gäller bara att hitta en! 
Fun facts; När jag var i London så besökte vi en musikaffär vid Denmark street, och det visade sig att Andy Serkis också varit i den! Det fanns ett fotografi på väggen med honom som var signerat.


 

Warm Bodies

 
19 April kommer Warm Bodies ut på bio i Sverige.
I huvudrollerna så har vi bland annat Nicholas Hoult som R, han har tidigare medverkat i X-Men: First Class som Hank McCoy (Beast) och John Malkovich.
När jag googlade efter boken hittade jag att författaren till Twilight, Stephenie Meyer hade kommenterat boken. Jag vet inte varför men jag kunde inte sluta skratta åt kommentaren. 
 

Produktiv dag

Nja, inte riktigt!
Har legat i sängen hela dagen med en bok bara, men ibland behöver man såna dagar också.
Och klantig som jag är så hade jag sönder muggen dessutom! 

EU förbjuder kosmetika..

..som är testat på djur!
 

ÄNTLIGEN säger jag bara! 
Ska nog fira den dagen med choklad eller något! 

The Ready Set - Killer

 
 
Jag är galet förtjust i denna låt~
Jordan Mark Witzigreuter heter artisten och är född 14 November, 1989.

Rupert Grint + Ed Sheeran



En av sakerna Rupert har pysslat med sedan Harry Potter tog slut är att han bland annat var med i Ed Sheerans musikvideo 'Lego House'. Rätt tragisk video och jag kunde inte sluta se Rupert som Ron i videon~
Något som jag kan tänka mig är rätt svårt för många skådespelare, är att när de väl slår igenom som en karaktär i en blockbuster så blir det svårt att kunna bryta sig fri från den karaktären när det är över. Daniel, Rupert och Emma kommer alltid vara Harry, Ron & Hermione för mig!

Och så har vi självfallet bakom kulisserna till videon!

Ellen Show with Chris Tucker



Tänkte dela med mig av ett av mina favoritklipp på youtube!
Jag brukar inte vara så förtjust i Chris Tuckers ljusa röst och energi. (Kan bero på att jag inte hör vad han säger när han går så högt upp i tonläge)
Men han var väldigt lugn och sansad i klippet och väldigt rolig!
Jag älskar att höra om kändisars liv!

Nape Piercing

 
 
Jag har länge gått och suktat efter en nape piercing som jag tycker är väldigt fina. Diskreta på ett sätt och något som kan döljas bakom håret om det nu skulle vara olämpligt eller mindre passande på en arbetsplats. För de som inte är jätteintresserade av piercings eller tycker att det är lite smaklöst så kan jag gott o väl tänka mig att det känns lite frankenstein över denna med bultar i halsen (eller i detta fall nacken)! 
Jag vet inte varför jag fastnade för denna, men det får bli när jag blir klar med mitt rum som jag håller på att renovera! 
Jag har fyra tidigare piercings i vardera öra, eller fyra + tre om man räknar en industrial som en piercing! Och så har jag ju min vertical i läppen. 

The Hobbit Production Vlog



Den senaste timmen har jag gottat mig i produktionsbloggen bakom The Hobbit (Bilbo), så jag tänkte dela med mig av den till de som skulle vara intresserade.
Personligen tycker jag att det är galet fascinerande att se arbetsprocessen bakom filmer.
Håll till godo

Hur långt ska man gå för sina fans

 

Visst att det är fansen som stöttar artisten och gör den till vad den är. Jag menar, vad är en artist utan sina fans? Men någonstans får man väl ändå sätta gränser tycker jag.
Hur långt ska man behöva gå för att underhålla sin publik? Om det är något som skadar en så tycker jag att publiken får hitta underhållning på annat håll.
Det är inte första gången fans förstör eller trakasserar artister p.g.a. deras val av partner. Oftast är det ju partnern ifråga som råkar illa ut. Ta alla dödshot Selina Gomez (f.d. flickvän till Justin Bieber) fick dagligen som exempel.
Grymt tråkigt att se vart samhället är på väg.

Och vinnaren är



Vinnaren är kontaktad och halsbandet skickas imorgon!
Grattis!
Det kommer komma fler tävlingar inom kort!
Och till er som undrade vart jag köpte halsbandet så har jag själv fått det.
Jag kommer däremot lotta ut en exakt replica av halsbandet från filmen med äkta guld. När säger jag inte så håll utkik!