Ritzy

Big brother sees you

 
 

Checked my email yesterday and saw this, needless to say I'm feeling more paranoid than ever.
A few weeks ago I bought a Milky the bunny, but I bought it from a toy store here in Stockholm/Sweden and not online.
 
 

My instagram

 
 
 
Hey guys! So from this day on I will be blogging in english since most of my readers are not from sweden.
As a few of you already know, I have a instagram where I spend most of my time. 
Search for InstantRitzy if you're curious~
And I apologize for my absence! Me and my friend Eddie have been planning our new entertainment group. I will tell you more about it when time comes!

Today I went shopping with some friends from work, we were on a quest~ The x-mas quest of gift buying. 
I've been looking for quite some time now for some new controllers for our PS2, I found a few ''real'' controllers in a game store, used of course. This is the fun part, they had put the controllers in a plastic bag making it look as new as possible with the price tag and everything. BUT, they forgot to CLEAN the controllers, so the controller had like grease and everything on it. Super gross
So I bought the stores own brand ~ 
What are you going to do ey?
P.S don't drink the banana and strawberry smoothie from Sickla köpcenter it tasted like vomit.
Cheers~

Tinker bell

Den nya filmen om Tinker Bell går just nu på bio så jag tänkte dela med mig av två duktiga cosplayers som jag hittade och som jag tycker har gjort ett fantastiskt jobb!
 
 
 
 
 
 

Milky the bunny review

Hej alla glada! För ett par dagar sedan så fick jag en katalog från Toys'R'us i brevlådan där de gjorde bland annat reklam för Milky the bunny. Jag är så galet förtjust i robotar kombinerat med fluffiga söta saker så detta var ett måste för mig. 699 kostade hon vilket kändes helt okej. Toys'R'us hade trots allt ett erbjudande på 200 kronor rabatt (hon hade kostat 899:- annars).
Dockan i sig gör väldigt gulliga läten ifrån sig och känns lite halvt som ett vanligt gosedjur, om man bortser från det hårda robothuvudet. I det stora hela skulle jag inte vilja ge den till ett barn som den är rekommenderad för då dockan känns rätt så ömtålig.
Det finns som två pinnar i öronen som styr rörelserna, de är väldigt tunna och jag kan gott o väl tänka mig att de är gjorda i hårdplast för att inte göra illa barnet. Hellre att öronen går av än att barnet skulle råka peta ut ögonen eller spetsa valfri kroppsdel eller hur?
Dockans rörelser låter lite väl mycket enligt min åsikt, jag hade velat att de smörjde mekaniken eller gjorde något åt det då det förlorar verklighetskänslan lite. Men det är ju en leksak för små barn så man får inte förvänta sig för mycket.
Huvudet är väldigt tungt, så att Milky skulle kunna sitta upp och fungera är inte direkt trovärdigt då hon även gillar att sparka med bena vilket lär resultera att hon trillar bak och eventuellt slår av öronen.
Jag har ingen aning om hur hon ser ut på insidan och jag tänker inte skära upp dockan för att kika.
I det stora hela, det är en leksak för barn så hon är inte så galet underhållande, hon har fyra-fem funktioner och läten som hon kan göra, och låter man henne vara en stund så går hon och 'lägger sig' dvs hon hamnar i ett standby mode och somnar tills man trycker henne på tassen.
Jag är i vilket fall rätt glad över mitt köp trots detta.
För er som undrar vad jag ska med henne till så är det till en kommande cosplay.
Men detta är annars ett bra julklappstips till er med barn i åldrarna 6-7+