Ritzy

Assassins creed 3


Idag var jag och simmade med Erica och Sara :D vi har kommit igång nu med våran hårdträning. Utöver det vi simmar så ska vi ändra kost och träna hemma också. Vi planerar redan beach 2013 ;)
I vilket fall så sprang vi in på webhallen för att Sara skulle köpa Tekken Tag Tournament 2, så jag passade på att köpa en figurine åt min bror! Han hade ingen aning om att han skulle få den, så han blev väldigt rörd när han kom hem och såg att den stod på datorn!
Han satte den på en pall mitt i rummet och bara tittade på den en lång stund hahahahah! Han verkligen älskar Assassins Creed, han har köpt alla collectors boxar och han hittade även en 3D-poster i England!
Jag hade räknat med att den skulle vara rätt liten, men jag blev positivt överraskad!
 
 

London squirrels

 
Hej alla söta! Jag tänkte dela med mig av ett minne från min London-resa!
När vi skulle bege oss mot Buckingham så gick vi igenom parken och matade ekorrar! För er som inte har varit i England så kan jag säga att ekorrarna där är oerhört fearless, dom springer fram och äter ur handen, klättrar på en & rotar i fickor och ryggsäckar.
Och så jag hittade jag en som var drottning av alla modiga ekorrar, hon var så orädd att hon hoppa upp i mitt knä och åt nötterna i knät. Hon satt där säkert i en 30-40 minuter någonting. Jag fick en sådan oerhörd kramp i bena att sitta på huk så länge, men jag fick härda ut eftersom jag inte ville skrämma bort henne.
Jag kunde till och med klappa henne.
Not a fuck was given
 

Kudos till bror min som tog bilderna~
 

Harley Quinn Arkham City Statue

 
 
Då var denna skönhet bokad o klar! Den kommer släppas i februari 2013 :D
För er som vill ha ett eget exemplar så går det att boka genom webhallen

 

Front lace wig

 
 
Jag tänker ta upp det där med 'ordentliga' cosplay-peruker.
Min personliga åsikt är att om man ska satsa på en realistisk karaktär så ska man försöka hitta en så naturtrogen peruk man kan. En dålig peruk kan förstöra hela intrycket med karaktären. Det är helt sjukt viktigt med rätt sminkning, ögonfärg + peruk (gärna kroppsformer också) för att man ska kunna se vem det är. Har de grundläggande grejerna kan man till och med komma undan med en inte fullt så avancerad kostym. 
Om man söker efter front lace wig på google eller ebay så dyker det upp väldigt många och väldigt realistiska peruker. Frontlace betyder i det stora hela att framstycket på peruken är handknuten och håren är invirkade separat för att ge ett så realistiskt intryck av ens hår och hårbotten. 
Hittar du en peruk som är perfekt för din cosplay men är fel färg. Oroa dig inte, det går faktiskt att färga syntetiska peruker.
(OBS! Det går bara att färga en peruk mörkare, så från blond till valfri färg) Mer om detta i ett annat inlägg.
För någon dag sedan så klickade jag hem en peruk till min kommande cosplay, vilken det är kommer ni få veta mer om när det börjar bli klart.
 

England

 
 
Jag ber om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande, jag har varit i England en vecka och kollat på Harry Potter utställningen i Leavesden studios. 
Jag ska skriva ett litet längre inlägg om det besöket så fort jag är klar med alla bilder.
Tills vidare
/Ritzy